Uw abonnement wordt elke maand automatisch verlengd totdat u besluit het stop te zetten.
Ga via de app of de website naar uw klantenaccount, in de rubriek "Abonnementen" en klik op "automatische verlenging annuleren".
Het is mogelijk de automatische verlenging uit te schakelen tot 24 uur voor de verlengingsdatum. Het abonnement stopt dan aan het einde van de lopende maand.